Siirry sisältöön

Hyvinvointi-ilta Seppälän lomalaitumella

Hyvinvointi-ilta Seppälän lomalaitumella
45,00 € / 4 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Seppälän lammastila seppalanlammastila@gmail.com0503258789Y-tunnus:1903177-1Kauppiaan ehdot
14.6.2024

Hyvinvointi-ilta Seppälän lomalaitumella

Seppälän lammastilan Anun ja  Vinksallaan-yrittäjä Vilman kanssa teekupin äärellä lampaita seuratessa on muotoutunut tapahtuma, jossa eläinten, luonnon ja rentoutuspalveluiden kautta tuetaan hyvinvointia ja etsitään keinoja rauhoittua ja irtautua arjesta.

Ohjelma

Hyvinvointi-iltaan kuuluu laidunkierros, missä ajatus irtaantuu arjesta laiduntavia eläimiä seuratessa ja kohdatessa. Keskustelemme lampaan kasvatuksesta, suomenlampaan monipuolisuudesta niin lihan- kuin villan tuottajana. Eläinten lajityypillinen käytös, ympäristön- ja maaseutuluonnon hoito, laidunnuksen merkitys osana biodiversiteettiä ja kestävää tuotantoa- näiden salat ja merkitys avautuvat kierroksella.
Vilman luontojooga ja äänimaljarentoutus tarjoaa keholle ja mielelle voimaannuttavan kokemuksen. Kesäsäätä mukaellen luontojooga on joko laitumella lampaiden seurassa, tai grillinavetan suojissa.  
Iltateellä grillinavetassa nautitaan Seppälän lammastilan sämpylöitä, pientä makeaa ja keskustellaan kokemuksesta ja mietteistä.

Hinta sisältää:

  • laidunkierros lammaslaitumella

  • lampaiden silittelyä ja kohtaamista

  • luontojooga ja äänimaljarentoutus

  • lammastilan iltapala

Lammaslaitumella ruoho taittuu jalan alla, katse etsii vaeltavaa lammaslaumaa. Rauhallinen askellus saa lampaat hakeutumaan kohti mahdollista rapsuttelijaa. Pieni hetki kohtaamisessa miettimistä, onko turvallista edetä. Havainto, ettei ihmisistä ole uhkaa saa yhden rohkeimman kokeilemaan rapsutusyksikköä ja toiset seuraavat perässä. Käsi painuu villaan ja lämpö ja pehmeys saa rauhoittumaan. Eläimen mutkaton ja suora kohtaaminen opettaa rauhoittumaan hetkeen. Lammaslauma jatkaa kulkuaan yhdessä, kuin mainingin aalto lauma lipuu polveilevassa maastossa. Hetki on tässä, yhteys luontoon ja itseensä taivaankannen alla.

Huomioi, että tapahtuma järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4. Olemme yhteydessä 7 päivää ennen tapahtuman toteutumisesta.