Siirry sisältöön

Kepeästi kesään

Kepeästi kesään tapahtumassa 7. kesäkuuta kahvitellaan ja laulellaan Miehikkälän torilla yhdessä Mikaelin kanssa. Tällä kertaa viihdytään peräti kahden hurmaavan herran seurassa, kun Mikael Konttinen ja Miika Mattila saapuvat kaksissa miehin laulamaan ja laulattamaan kesäkansaa. Yhteislaulutapahtuma otettiin viime kesänä ilolla vastaan, ja yleisön pyynnöstä saadaan sille nyt jatkoa. Tapahtuma avaa myös kesätorikauden. Torimyynti alkaa klo 17 ja yhteislauluja lauletaan klo 18-20. Miehikkälän kunta ja OP Länsi-Kymi tarjoavat yhdessä tapahtumakävijöille pullakahvit.

Lentävä laulaja Mikael Konttinen on nelissä kymmenissä oleva Helsingissä asuva muusikko. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus esiintymisestä. Mikael on mm. ollut Linnan juhlissa Kaartin Soittokunnan solistina, julkaissut kolme albumia, Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016), toiminut Hamina Tattoo marssishow'n juontajana sekä ollut lukuisissa tv-ohjelmissa.

Virolahtelainen, aikuisiällä muusikon uransa aloittanut, Miika Mattila laulaa, sanoittaa ja soittaa tiensä kuulijoiden sydämiin. Miika on keikkaillut vuodesta 2010 lähtien ja vuonna 2019 ilmestyi ensimmäinen single Elossa. Miikan tekemät elämänmakuiset sanoitukset pulppuavat usein ihmissuhteista ja omasta elämästä.

Aika: 7.6.2023 klo 17-20
Paikka: Miehikkälän tori, Keskustie 6

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään.