Siirry sisältöön

Miehikkälän Menopäivä

Menopäivä 15.7.2023 15.7.2023 klo 10-16 Saivikkalan raitilla ja 20-00.30 Myllylammen lavalla

Miehikkälän Menopäivä on kesätapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Aamukymmenestä iltapäivä neljään on tarjolla ohjelmaa koko perheelle kantakeskuksessa Saivikkalassa. Illalla pistetään jalalla koreasti HURMAn tahtiin Myllylammen lavalla.

Tivolimeininkiä tapahtumaan tuo pikkuihmisten iloksi Tivoli Laine. Kelpaa sitä pyörähdellä ketjukarusellissa ja ajaa kierrokset junalla tai peuhata sydämen kyllyydetä pomppulinnassa ja liukumäessä. Puolustusvoimat/ Maasotakoulu, Tulli ja Rajavartiolaitos saapuvat paikalle erilaisilla kokoonpanoilla ja esittelevät toimintaansa tapahtumavieraille. Pelastuslaitos esittelee toimintaansa ja kalustoaan paloasemalla.

Menopäivämarkkinoiden esiintymislavalla tapahtumakävijöitä viihdyttää kahdesti, klo 12 ja 14, taikuri Simo Aalto Jokeri Pokeri Box taikashow’n merkeissä. Esitysten jälkeen on noin puolen tunnin mittainen meet & greet fanikorttien jako ja aikaa ottaa fanikuvia. Lavalla nähdään myös paikallisia esiintyjiä ja kolmen aikaan saadaan maistiaiset Hurma-orkesterin musisoinnista.

Lähi- ja villiruokatorilla tarjolla on herkkuja laidasta laitaan, ja roppakaupalla mahdollisuuksia ostosten tekemiseen. Markkinoilta löytyy mukaan ostettavaa varmasti jokaiseen makuun.

Menopäivä päätetään hilpeästi tanssien Myllylammen lavalla Hurman tahdittamana alkaen klo 20. Illan evästyksestä lavalla huolehtivat Ravintola Olkihattu ja Sikaniska Burger. Liput Menopäivä-tansseihin ovat ennakkoon myynnissä Miehikkälän verkkokaupassa a´ 13 €/ kpl. Ovelta saa myös lippuja, hinta a´15 €.

Tapahtumaa tekemässä on lukuisia eri tahoja, ja Saivikkalan raitilla tapahtuukin aamu kymmenestä aina iltapäivä neljään asti:

Keittolounasta ja muurinpohjalettuja saa Helluntaiseurakunnan tapahtumakuppilasta srkn: tiloissa. (Keskustie 23)

Idän pelto pitää ovensa auki ja järjestää mm. yllätystarjouksia. (Keskustie 19)

Miehikkälän paloasemalla pääsee tutustumaan pelastuslaitoksen kalustoon ja toimintaan. (Keskustie 13)

Hoitola Vintti on avoinna. Hoitolassa voi käydä herkuttelemassa vohveleilla ja tutustumassa hoitotarjontaan. (Keskustie 11)

Kirjasto pitää ovensa auki, ja toivottaa tervetulleeksi poistokirjaostoksille. (Keskustie 9)

Rateva avaa viimekertaiseen tapaan herkkusuiden iloksi jäätelökioskin. (Keskustie 5 A)

Käsityöpuotikin on mukana tapahtuman tuoksinassa. Sisällä puodissa on erilaisten kädentaidontuotteiden ohella leivonnaisia, luonnonvaratuotteita ja muita herkkuja. Puodin edustalle levittäytyy tapahtumakahvio ja kirppis. Kaikkien puodissa vierailevien kesken arvotaan ämpärillinen tavaraa. (Keskustie 1)

Karhun Palvelus pop up kahvila palvelee osoitteessa Muurikkalantie 3.

Seppälän lammastilalla on avoimet ovet. Ravintola Karitsabaarin päivän ruoka on lammaskaali. Tilapuoti Villataivaassa pääsee otoksille. (Peltotie 30)

Miehikkälän kirkossa alkaa klo 16 Nina Åströmin konsertti. Liput ovelta 10 €. (Muurikkalantie 6)

 

Millpond music 14.7.2023 klo 18-22, Myllylammen lavalla

Myllylammella tärähtää Menopäivän kick off perjantaina 14.7. klo 18.
Luvassa on musiikkia monesta genrestä kun lavalle hyppäävät Sikovuori, Rock Criminals, T Swoop ja El Migu!

Lipunmyynti portilla alkaa klo 17.

Liput a´ 8 €. Liput ennakkoon Miehikkälän verkkokaupasta. Lipunmyynti portilla alkaa klo 17.

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.
Tapahtuman kesto klo 18-22.


Tapahtumapaikkojen osoitteet:

Lähi- ja villiruokatori, Keskustie 4 A
Miehikkälän tori, Keskustie 6
Myllylammen lava, Tanssilavantie 10
Miehikkälän kirkko, Muurikkalantie 6

Ohjelma päivittyy. Oikeus ohjelmanmuutoksiin pidätetään.