Siirry sisältöön

Mikaelin kanssa Miehikkälän torilla

Satoi tai paistoi tule sellaisena kun olet, laula äänellä jonka omaat. Nyt pidetään lystiä, ja lauletaan porukalla sydämien pohjasta. Tänä kesänä lauletaan Mikaelin kanssa Miehikkälän torilla kahdesti. Kepeästi kesään- tapahtumassa 7.6. hurmaava Mikael laulaa ja laulattaa yhdessä toisen hurmurin, Miika Mattilan kanssa. Tapahtuma alkaa klo 17, kun kesätori aukeaa. Yhteislauluja laulellaan klo 18-20.

Toisen kerran kokoonnutaan torille laulamaan yhdessä Mikaelin kanssa 4.8. klo 18-20. Tällä kertaa Mikaelin mukana laulun lähettiläänä on ihastuttava Marita Taavitsainen. Kesätori ja torikahvila palvelevat koko tapahtuman ajan.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Lentävä laulaja Mikael Konttinen on nelissä kymmenissä oleva Helsingissä asuva muusikko. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus esiintymisestä. Mikael on mm. ollut Linnan juhlissa Kaartin Soittokunnan solistina, julkaissut kolme albumia, Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016), toiminut Hamina Tattoo marssishow'n juontajana sekä ollut lukuisissa tv-ohjelmissa.

Virolahtelainen, aikuisiällä muusikon uransa aloittanut, Miika Mattila laulaa, sanoittaa ja soittaa tiensä kuulijoiden sydämiin. Miika on keikkaillut vuodesta 2010 lähtien ja vuonna 2019 ilmestyi ensimmäinen single Elossa. Miikan tekemät elämänmakuiset sanoitukset pulppuavat usein ihmissuhteista ja omasta elämästä.

Marita Taavitsainen on iskelmätaivaan tähti, joka on nähty lukuisia kertoja myös teatteriestradeilla. Marita on vuosien saatossa kieränyt tuhansia tanssilavoja. Lukuisat konserttiesiintymiset, joista monet on nähty myös tv:ssä, ovat todistaneet Maritan olevan monipuolinen tulkitsija.

Tiedot päivittyvät. Oikeus ohjelmanmuutoksiin pidätetään.