Siirry sisältöön

Jermulan eräkämppä

Jermulan eräkämppä
65,00 € / vrk

Kauppias

Miehikkälän kuntakauppa@miehikkala.fi040 1991 964Y-tunnus:0162675-0Kauppiaan ehdot
Saunallinen

Jermula

Mökki on askeettinen, eikä siellä ole sähköä tai juoksevaa vettä, eikä muita moderneja mukavuuksia. Pihalla on kaivo, jonka vesi tutkitaan vuosittain. Kehotamme varmuuden vuoksi keittämään juoma- ja talousveden. 

Varustus

Kämpässä on neljä vuodepaikkaa, kerrossängyt joissa on patjat ja tyynyt, mutta lattiatilaa löytyy useammallekin nukkujalle. Lisämakuualustat ja – peitteet hoitaa vuokraaja itse. Kaasuhellaa varten tarvittava kaasu kuuluu vuokraan ja polttopuita löytyy puuvajasta. Kämpässä on sekalainen perusastiasto lautasia, kuppeja, muutama kattila jne.

Kämpässä on tilava sauna pukuhuoneineen, ja lammen rannalla laituri. Rakennuksen edustalla on myös terassi, jossa on pöytä ja penkit. Alueella on lukittu roskakatos.
Eräkämpän välittömässä läheisyydessä kulkee Salpapolun vaellusreitti ja kämpän pihapiirissä on yleinen laavu ja tulentekopaikka.

Huomioi

Periaatteena on, että jokainen siivoaa omat jälkensä eli mökki ja sauna siistitään lähtiessä, vuokra ei sisällä loppusiivousta. Kaivon päällä ja lähellä ei ole suotavaa peseytyä eikä tiskata, vaan ne tulisi hoitaa kauempana kaivosta.

Hinta ja varausaika

Vuokra 65 €/vrk. Kämpän välittömässä läheisyydessä on myös tunnelmallinen n. 20 hlön kota, jonka voi vuokrata yhdessä tai erikseen Jermulan kanssa hintaan 40 €/vrk. Vuokra-aika on saapumispäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12. Kämppä on käytössä kesäaikaan keväästä syksyyn, ei talvikäyttöä,

Avaimet

Kohteen avaimet saa paikan päällä sijaitsevasta avainrasiasta, johon lähetetään PIN-koodi sähköpostilla ennen varauksen alkamista.