Siirry sisältöön

Muhikon eräkämppä

Muhikon eräkämppä
[]
65,00 € / vrk

Kauppias

Miehikkälän kunta kauppa@miehikkala.fi 040 1991 964 Y-tunnus: 0162675-0 Kauppiaan ehdot

Yövy ja sauno

Salpapolun varrella sijaisevassa Muhikon eräkämpässä on tupa, jossa on laverit neljälle hengelle (ei patjoja), ja tunnelmallinen puulämmitteinen sauna. Saunasta, tai miksei ihan muutenkin, voi pulahtaa kämpän edustalla hiljalleen virtaavaan Vaalimaanjokeen. Tupaa voi lämmittää kaminalla, mutta varsinkin talviaikaan on syytä varautua kunnollisilla yöpymisvarusteilla.

Samassa pihapiirissä on Salpapolun taukopaikkana toimiva keittokatos ja kompostikäymälä. Polttopuita löytyy puukatoksesta.

Hinta, vuokra-aika ja avaimet

Vuokra kämpästä on 65 €/ vrk. Kämpän avaimen vuokraaja saa oven vieressä sijaitsevasta avainrasiasta, johon tulee PIN- koodi sähköpostilla. Avain palautetaan lähtiessä rasiaan.

Huomioi

Hintaan ei kuulu loppusiivous, eli jokainen käyttäjä siivoaa tilat huolella ennen lähtöään. Tarkista myös, että saunan vesisäiliö on tyhjä.

Talvella tie kämpälle pyritään mahdollisuuksien mukaan pitämään auki. Lumitilanne saattaa kuitenkin muuttua aurauksen ja seuraavan varauksen välillä nopeastikin. Tämä kannattaa varaajan huomioida.