Siirry sisältöön

Muurikkalan Metsästysmaja

Muurikkalan Metsästysmaja
80,00 € / vrk
Hinta sisältää 4 henkilöä.

Tuoteoptiot

Kauppias

Miehikkälän kuntakauppa@miehikkala.fi040 1991 964Y-tunnus:0162675-0Kauppiaan ehdot
saunallinen

Yleistä

Tämä vasta remontoitu Muurikkalan metsästysmaja sopii loistavasti matkailijan, retkeilijän ja pyöräilijän majoittumiseen. Maja sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, noin 1 km Lappeenrannantieltä (tie 387). Pihaan pääsee autolla ja pysäköintitilaa on. Majassa on makuupaikat kuudelle; kolmelle levitettävillä raheilla, ja kolmelle kerrossängyssä. Peitot ja tyynyt on, vuokraaja tuo omat liinavaatteet. Keittiöstä löytyy tarvittavat kodinkoneet ja perus astiavarustus. Majan sauna on puulämmitteinen. Lisämukavuutta oleskeluun tuo ilmalämpöpumppu ja sähkölämmitys. Iltaa on mukava istua joko uudella terassilla tai tulilla hulppean laavun suojassa. Polttopuut löytyvät liiteristä. Lisätilaa nukkumiseen, ja seikkailun lapsille, majan vuokraaja saa vaikka laittamalla teltan pihapiiriin. Tänne voit tulla myös matkailuautolla tai vaunulla. Varaa pistokepaikka samalla kun varaat majan. Caravanpaikkoja on kaksi kappaletta. Pistokkeiden adapterit löytyvät sisältä majasta.

Ympäristö

Majaa ympäröivät laajat marjastukseen ja sienestykseen sopivat metsät. Muurikkala on loistava paikka myös lintujen muuton seuraamiseen. Lumitilanteen salliessa on majalta yhteyslatu Muurikkalan latuverkostolle. Muurikkalan kylästä löytyy myös uimaranta ja luistelukaukalo.

Hinta ja varausaika

Majan vuokra 80 €/ vrk
Lisäsähkö matkailuautolle/ vaunulle 10 €/ vrk
Loppusiivous 80 €

Hinta sisältää veden ja sähkön kulutuksen, polttopuiden käytön.

Avaimet

Kohteen avaimet saa paikan päällä sijaitsevasta avainrasiasta, johon lähetetään PIN-koodi sähköpostilla ennen varauksen alkamista. Lähtiessä avaimet palautetaan avainrasiaan.

Loppusiivous

Mökin vuokraaja hoitaa itse majan siivouksen. Siivoukseen kuuluu roskien, pullojen ja omien ruokatarvikkeiden vienti pois tai jätepisteeseen. Lisäksi lattiat tulee imuroida ja pyyhkiä, astiat tiskata ja laittaa paikoilleen sekä pöydät ja tasot pyyhkiä. WC täytyy pestä (pönttö sekä allas) ja sauna/pesutilat siivota (roskat pois, lattian peseminen). Lisäksi vuoteet pedataan ja ulkona terassi ja laavu jätetään siistiksi. Jos siivous joudutaan hoitamaan vuokranantajan toimesta, laskutetaan siitä loppusiivouksen hinta.

Jos loppusiivous on kuitenkin ostettu palveluna, voi mökin siivouksen jättää siistijälle. Tilattuun loppusiivoukseen ei kuitenkaan kuulu astioiden tiskaus, astioiden ja tavaroiden sekä huonekalujen paikoilleen laitto eikä roskien vienti. Asiakkaan täytyy lisäksi viedä tyhjät pullot, tölkit sekä ruokatarvikkeet pois.

Huomioi

Varauksen aikana saattaa rakennuksen siipiosan lihankäsittelytiloissa olla joskus toimintaa.