Siirry sisältöön

Muurikkalan Metsästysmaja

Muurikkalan Metsästysmaja
80,00 € / vrk
Hinta sisältää 4 henkilöä.

Kauppias

Miehikkälän kuntakauppa@miehikkala.fi040 1991 964Y-tunnus:0162675-0Kauppiaan ehdot
Saunallinen

Yleistä

Tämä vasta remontoitu Muurikkalan metsästysmaja sopii loistavasti matkailijan, retkeilijän ja pyöräilijän majoittumiseen. Maja sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, noin 1 km Lappeenrannantieltä (tie 387). Pihaan pääsee autolla ja pysäköintitilaa on. Majassa on makuupaikat kuudelle; kolmelle levitettävillä raheilla, ja kolmelle kerrossängyssä. Peitot ja tyynyt on, vuokraaja tuo omat liinavaatteet. Keittiöstä löytyy tarvittavat kodinkoneet ja perus astiavarustus. Majan sauna on puulämmitteinen. Lisämukavuutta oleskeluun tuo ilmalämpöpumppu ja sähkölämmitys. Iltaa on mukava istua joko uudella terassilla tai tulilla hulppean laavun suojassa. Polttopuut löytyvät liiteristä. Lisätilaa nukkumiseen, ja seikkailun lapsille, majan vuokraaja saa vaikka laittamalla teltan pihapiiriin. Tänne voit tulla myös matkailuautolla tai vaunulla. Varaa pistokepaikka samalla kun varaat majan. Caravanpaikkoja on kaksi kappaletta. Pistokkeiden adapterit löytyvät sisältä majasta.

Loppusiivous

Periaatteena on, että jokainen siivoaa omat jälkensä eli mökki ja sauna siistitään lähtiessä. Vuokra ei sisällä loppusiivousta, vaan sen voi halutessaan varata erikseen. Jos maja joudutaan siivoamaan käytön jälkeen, laskutetaan siitä vuokraajalta loppusiivouksen hinta.

Ympäristö

Majaa ympäröivät laajat marjastukseen ja sienestykseen sopivat metsät. Muurikkala on loistava paikka myös lintujen muuton seuraamiseen. Lumitilanteen salliessa on majalta yhteyslatu Muurikkalan latuverkostolle. Muurikkalan kylästä löytyy myös uimaranta ja luistelukaukalo.

Hinta ja varausaika

Majan vuokra 80 €/ vrk
Lisäsähkö matkailuautolle/ vaunulle 10 €/ vrk
Loppusiivous 80 €

Hinta sisältää veden ja sähkön kulutuksen, polttopuiden käytön.

Avaimet

Kohteen avaimet saa paikan päällä sijaitsevasta avainrasiasta, johon lähetetään PIN-koodi sähköpostilla ennen varauksen alkamista. Lähtiessä avaimet palautetaan avainrasiaan.

Huomioi

Varauksen aikana saattaa rakennuksen siipiosan lihankäsittelytiloissa olla joskus toimintaa.