Siirry sisältöön

Melontaretki joelle luonto-ohjaajan kanssa

120,00 € / 3 h

Kauppias

KotaÄssä kota.assa@gmail.com 050 307 9437 Y-tunnus: 3351366-2 Kauppiaan ehdot

Ohjattu jokiretki

Koe luonnon rauha ja huikeat maisemat kajakista käsin.Varaa itsellesi, tai vaikka lahjaksi ystävällesi, noin kolmen tunnin mittainen ohjattu jokiseikkailu kajakilla Urpalanjoella tai Vaalimaanjoella yhdessä luonto-ohjaajan kanssa. Retki sopii hyvin myös aloittelijalle.

Retken sisältö

Retkellä teemme noin 6 km mittaisen kevyen melontareissun joella. Retken lähtö- ja päätepiste on Muurikkalan uimaranta tai Hauhian Myllyn Jokisatama. Aluksi käymme läpi varusteet ja kajakilla liikkumisen perusteet. Melomme rauhalliseen tahtiin ympäröivää luontoa rauhassa ihaillen. Pidämme retkellä myös pienen tauon. Mukaan kannattaa siis ottaa pienet eväät, tai vaihtoehtoisesti varata tarjolla olevista eväspaketeista mieluisensa. Voit valita joko päiväretken klo 10-13 tai iltaretken klo 16-19.

Kuka voi osallistua?

Tälle ohjatulle jokiseikkailulle voi osallistua kuka tahansa täysi-ikäinen, uimataidon ja perushyvän fyysisen kunnon ja liikuntakyvyn omaava. Osallistujalla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Valmistautuminen

Varaudu retkelle säänmukaisella vaatetuksella. Ota mukaan juomapullo, noin 1 litra riittää. Kovalla helteellä juotavaa voi olla enemmänkin. Puhelin kannattaa ottaa mukaan, kuvauksellisia paikkoja riittää. Suojaa kuitenkin älylaitteesi vesitiiviiseen pussukkaan. Ota mukaan myös vesitiiviisti pakatut vaihtovaatteet. Meloa voit paljain käsin, mutta halutessasi voit ottaa mukaan esim. pyöräilyhanskat tai ohuet kädenmukaiset työhanskat. Jalkineeksi kajakkiin sopivat esimerkiksi crocsit, paljasjalkakengät, uimakengät, lenkkitossut tai vaikka villasukat. Muista myös päähine ja tarvittaessa aurinkolasit.

Hinta

Retken hinta on 120 €/ hlö. Hinta sisältää kajakin varusteineen, ohjaajan palvelut, kajakkien kuljetuksen lähtöpaikalle ja takaisin varastolle.

Lähtöpaikat:
Tohmonmäentie 94, Muurikkala
Hauhiantie 340, Miehikkälä.

Maksutonta pysäköintitilaa löytyy rannan välittömästä läheisyydestä.

Voit tiedustella myös muita ajankohtia puhelimitse tai viestillä.