Siirry sisältöön

Kanoottivaellus kahdelle Vaalimaanjoella

Kanoottivaellus kahdelle Vaalimaanjoella
60,00 € / vrk

Kauppias

Hauhian Mylly Oyhauhianmylly@icloud.com+358505061972Y-tunnus:3281538-6Kauppiaan ehdot

KANOOTTIVAELLUS

Vuokratkaa kanootti Hauhian Myllyltä ja tehkää oma seikkailu Vaalimaanjoelle. Saatte olla kaikessa rauhassa kahdestaan luonnon rauhassa koko päivän. Eväät matkaan ja rannalle piknikille ! Vaalimaanjoki on turvallinen myös vasta-alkajille. Lähin järvi, Tyllinjärvi, on 6.5 km päässä ja siitäkin voi jatkaa matkaa rajavyöhykkeelle saakka. Sinne lienee matkaa noin 25 km

Vaalimaanjoki – Wikipedia

Hintaan sisältyy uusi , turvallinen ja vakaa suomalainen kahden hengen avokanootti sekä yleismalliset veneilyliivit kahdelle (40-120 kg). Lähtö Hauhian Myllyltä ja paluu samaan paikkaan. Saat käyttää kanoottia aamusta iltaan (klo 7-20)

Kanootin vuokraaja on vastuussa , mikäli tarvikkeita katoaa tai vaurioituu.

Perus-uimataito on tarpeellinen. Liikuntakykyä pitää olla sen verran, että pääsee nousemaan kanoottiin (ei tasapaino-ongelmia). Varo kiviä meloessasi ja rantautuessasi.

Toimi aina rauhallisesti. Varustaudu ennakkoon mm. pakkaamalla puhelin ja kylmään aikaan vaihtovaatteet vesitiiviisti.

Pidä aina kellunta- tai pelastuspukine päällä, kiinnitä se huolella. Tarkista, että mukanasi on äyskäri tai muu vedenpoistoväline.
Älä nouse kanootissa seisomaan. Älä kurota tai väistä sivulle päin.
Älä jätä varusteisiin tai vaatteisiisi lenkkejä tai hihnoja, joihin voi takertua.
Melo niin lähellä rantaa, että pystyt uimaan rantaan. Pidä itsesi ”kartalla”, tiedä missä kuljet. Seuraa säätilaa ja rantaudu tarvittaessa.

Kanootissa pidä toisella kädellä melan päästä kiinni ja toisella varresta, käsien väli reilu hartianleveys. Kaksinmelonnassa melotaan yleensä kanootin eri puolilta. Takameloja hoitaa suunnassa pysymisen melaa peräsimenä käyttämällä tai melontavoimakkuuttaan säätelemällä. Nouse ja poistu kanootista parin tukiessa kanoottia.

Huomioi muilla rannoilla asukkaiden kotirauha, rantautuminen mökkirantoihin ei ole jokamiehenoikeus!