Siirry sisältöön

Myllylammen ulkoilu- ja virkistysalue

Myllylammen ulkoilu- ja virkistysalue

Kesällä alueen keskus on hiekkaranta, jossa on uusi hyppytornilla varustettu laituri ja ponttonilaituri. Ranta on lapsiystävällinen ja  soveltuu loistavasti lekotteluun, auringonpalvontaan ja vaikka vesijuoksuun. Rannan vieressä on käytössä kotalaavu tulipaikkoineen. Rannalla on myös yhteiskäytössä oleva soutuvene, pukukopit ja puucee. Alueella on tasokas 18 väyläinen frisbeegolfrata, luontokuntosali ja kuntorata. Uimarannalle johtavat portaat sopivat myös liikuntakäyttöön.

Myllylammella on mahdollista myös majoittua. Uimarannan läheisyydessä lammen rannalla omassa rauhassaan  sijaitsevassa, kaikilla mukavuuksilla varustetussa, Kiiston majassa on makuupaikat kuudelle.

Lammen toisessa päässä majoittua voi Sihkarinkallion varauskodassa, jonne mahtuu mukavasti nukkumaan neljä henkilöä. Sihkarinkalliolla on kodan lisäksi  laavu, esteettömät käymälät, polttopuukatos, näkötorni ja juomavesipiste. Sihkari on loistava uimapaikka hyvän uimataidon omaaville.

Lumitilanteen salliessa valaistulla kuntoradalla on hiihtolatu, jolta pääsee liittymään Jermulan, Pitkäkosken ja Suurenkylän suunnan latuverkostolle. Katso Miehikkälän ja Virolahden latutilanne.

Totta vai tarua- luontopolku, pituus noin 4 km, Sihkarinkallion ja uimarannan välillä, yhdistää Myllylammen alueet yhdeksi kokonaisuudeksi. Salpalinja-museo palveluineen nivoutuu Salpapolun reitistön myötä osaksi samaa kokonaisuutta.

Taavetintie 135, 49700 Miehikkälä